home

 over ons

 nieuws

 acties

 agenda

 zakelijk

 voorraad

 portret

 contact

 bigbikessmallbikes.nl / nieuws

showroom

 fietsen bouwen, fietsen creëren

 tourer

 Pedersen fiets

 Mikael Pedersen

 vouwfietsen

 mountain- en citybikes

 specials

 voorraad

 onderdelen en accessoires

Een moderne uitstraling met een klassiek frame. Dat is de Tourer.

Zin in een gesprek over fietscreaties of een kopje koffie met Chris? Een belletje is genoeg voor een afspraak, en een leuk gesprek over fietsen en de mooie dingen van het leven.

nieuws

2012 Pedersen dag georganiseerd voor het Pedersen Genootschap! 
Afgelopen zondag 7 oktober hebben we met 3 man (Merlen van Kemenade, Robbie Wolters en ik) de fietstocht voor het Pedersen Genootschap georganiseerd. Gelukkig was het fantastisch weer!  Er waren zo'n 30 deelnemers, waarvan ook een aantal uit Duitsland.  Ik heb in de showroom het Genootschap getrakteerd op koffie met Houtens gebak, waarna we zijn gaan fietsen. De tocht ging langs 't Goy, Cothen, Wijk bij Duurstede (lunch), Langbroek, Werkhoven, Odijk en Bunnik. Onderweg is nog een aantal buitens aangedaan, wat een leuke afwisseling op de dag was. Al met al een fantastische dag, waar we weer nieuwe mensen hebben leren kennen.

Fiets je volgend jaar ook mee?

_____________________________________________________________________

 

2011 bedrijfsimpressie BBsb op Youtube
Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden....om de daad bij het woord te voegen hebben we een filmpje gemaakt, een korte bedrijfsimpressie van BBsb en de Pedersen fietsen. Zie: 
http://www.youtube.com/watch?v=6D07pyxU5eg
Als de link het niet doet (gebeurt soms), effe copy/paste. Mocht je zelf willen ervaren hoe zo'n Pedersen fietst, een belletje in de nette avonduren voldoet. 

_____________________________________________________________________

 

2010 het jaar van de kleurrijke Pedersens 

Waar we voorheen nogal wat zwarte Pedersen fietsen verkochten, is 2010 het jaar van de kleuren geweest. Mooie kleurencombinaties, waarbij klanten zelf met de kleurenstalen aan de slag zijn gegaan. Leuk om te zien, en leuk om te bouwen!

Tevens een "race" Pedersen verkocht aan Bernard, met een fantastisch verhaal over een Rotterdamse fietsenmaker. Dat verhaal moet je horen, bel maar!

Ik wil alle klanten bedanken voor hun vertrouwen en op naar weer een nieuw jaar!

_____________________________________________________________________

 

2009 goed jaar

Het eerste jaar in het nieuwe pand is goed verlopen! Het hebben van een showroom om alles te laten zien werkt. We hebben veel Dahon's verkocht, maar ook een aantal Pedersen fietsen en Tourers.

Ik wil alle klanten bedanken voor hun vertrouwen en op naar het nieuwe jaar!

_____________________________________________________________________

 

2008 verhuizing

1 januari 2009 hebben we ons nieuwe bedrijfspand aan de Vleugelboot 62, 3991 CL, Houten betrokken. (industriegebied de Meerpaal). 

De verbouwing is achter de rug, waarbij we nu met trots plm. 10 Pedersens, plm. 5 Tourers en plm. 25 Dahon's kunnen presenteren. 

Onderstaand nog een "artist impression"  in het echt nog mooier! 

 

 

_____________________________________________________________________

 

2007 beurs

Afgelopen 3 en 4 november ’07 stonden we met een stand op Auto Moto Italia. Een beurs voor alles wat met design en de mooie dingen uit Italië te maken heeft. BBsb heeft daar een stand gehad, waar we met enkele design fietsen gestaan hebben. Een zeer goede beurs, veel aanspraak en leuke contacten.

 

Zie ook onderstaande foto voor een impressie van de stand.


Ook afgelopen winter ('08) hebben we weer op deze beurs gestaan, leuke beurs, en we hadden de Laverda en Alfa Romeo fiets bij ons! Veel aanspraak en af en toe zelf met het doekje tegen het .... rondgelopen ;-))

 

______________________________________________________________________

home | algemene voorwaarden | sitemap | disclaimer | downloads | links | print

BIG BIKES small bikes © 2008 | Design by Yori.nl